Миро Снимка: архив, Булфото

Атаката с нови български сингли продължава усилено в първите дни на декември. След като през ноември 100 Кила и Ъпсурт ни зарадваха с нови попълнения, а в последните дни отново варненският рапър, както и Графа изненадаха феновете с нов материал, сега и Миро издаде ново парче.

„Върхът на планината” е първият нов сингъл от доста време за любимия на жените изпълнител и парчето също така е насочено повече към женската част на публиката.

След като избухна през 2008 и 2009 г. и определено правеше хитове, които освен това останаха слушаеми дори след месеци въртене като например „Губя контрол” и „Август е септември”, Миро продължи да се развива в променливи темпове.

Той представи страната ни на Евровизия, след това издаде няколко противоречиви парчета, но помогна за създаването на хита на Дивна „И ти не можеш да ме спреш”. Сега новото му парче отново е една бавна и меланхолична балада, която обаче малко трудно ще се впише в моментната среда на българската сцена, където постоянно се появяват нови хитове с бързо звучене и ударен ритъм. 

Текстът също е на Миро, но не можем да го отличим с някаква особена оригиналност - темата за любовта и раздялата отново са водещи, както в голяма част от парчетата му. 

Видеоклипът е дело на Николай Павлов и се концентрира върху природни пейзажи, на които двамата герои – Миро и неговата възлюбена във видеото, преживяват своите моменти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase