fallback

Общ преглед

Концертите на Лейди Гага по принцип са забранена зона за фотографи. И явно има защо.

Поп звездата излезе в покъртителен вид по време на концерта си в Амстердам, Холандия. Ако има някой, който е смятал, че Гага може да бъде сексимвол, нека прегледа галерията.

Певицата демонстративно дръпна един джойнт по време на шоуто, а един от сценичните й тоалети се състоеше от черно кожено боди и бяла тениска с марихуана на щампа.

Певицата заяви, че това е мястото да обсъди страстта си към наркотиците, похвали медицинските достойнства на ганджата и дори се пошегува, че ще говори с президента Обама за легализирането на марихуаната по целия свят.

"Искам да знаете, че тя изцяло промени живота ми и аз наистина намалих алкохола. Това беше съвсем духовно преживяване за мен с моята музика", заяви Гага.

Явно развеселена от ефекта на цигарата, лейдито е забравила да хвърли един поглед на изгледа си отзад. Гледка, която може да накара всеки хетеросексуален мъж да забрави поне за седмица за секс...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Bob

преди 11 години

Фенки, дори и да застенете като Матросовки на амбразурата пак не може да скриете истината. Чудовищно грозна жена на 26 години.Ако свиреше рок и пееше като истинска рок звезда щеше да е ефектно и хубаво.Ама да плачеш гротескно и да пееш дискажи като Алехандро, Папараци, Бед романс, Mery the night и прочее диско шлагери с тази грозна мутра - е смешно.Поне се погрижи малко за външния си вид, крака ли са, козунаци ли са?Зарязала се е напълно леля Стефка.Ко ша праим? :))Ша чакаме Коледа ;))

91

littlemonster

преди 11 години

Ето ви истинската снимка...... всичко тук е доста фотошопирано. ;) facebook/photo.php?fbid=477966282227095&set=a.441882789168778.100670.293631080660617&type=1&relevant_count=1&ref=nf

90

Анонимен

преди 11 години

Боб престани като харесваш Ред Хот , пиши на техните статии , а не на тези за Гага

fallback