Лили Иванова. Снимка: Dnes.bg
fallback

Лили Иванова продължава да подклажда интереса към себе си преди големия й концерт в зала Арена Армеец на 22 ноември.

След концертите във Варна и Бургас певицата този път зарадва своите почитатели с нов клип към песента „Ти не си за мен”. Автор на музиката и текста е Явор Кирин, а режисурата е поверена на Явор Веселинов.

Видеото е със специалното участие на актьора Мариус Куркински.

„Лили Иванова - това е песента. Това е музиката. Има какво да се научи около нея, когато я видиш как работи. Виждам един идеал за професионално и вдъхновено отношение на един живот”, заявява Куркински за съвместната им работа.

Той ще има роля и в концерта на певицата през ноември, но засега от екипа на изпълнителката запазват в тайна каква е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

kaka

преди 11 години

velika e lili

36

Мария

преди 11 години

НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ НИ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО СА СЕ СЪБРАЛИ В ТАНДЕМ. ЗНАЧИ УСПЕХЪТ Е НЕИЗБЕЖЕН. КОЙТО НЕ ГО ВИЖДА - ДА ПИЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ГНЕВА СИ, ЧЕ Е СЛЯП ДА ВИДИ ТОВА И ЧЕ Е АБСОЛЮТЕН АУТСАЙДЕР В ЖИВОТА. ЗАВИЖДАЙТЕ НЕКАДЪРНИЦИ - НЕРЕАЛИЗИРАНИ ХОРИЦА, НЕСПОСОБНИ НА КАКВОТО И ДА БИЛО, ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ ПРЕД СВЕТА. И СРЕЩУ ТЯХ ДА ТИЧАТЕ НЯМА ДА ГИ НАСТИГНЕТЕ ПО ТАЛАНТ. АЙДЕ СЕГА ЧУКАЙТЕ ОТ БЕЗСИЛИЕ ПО КЛАВИАТУРИТЕ И ПЛЮЙТЕ, ЗАЩОТО ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ.

35

Сульо

преди 11 години

До 32Извинявай аз не мразя г*йовете,уважавам ги. Мразя п*далите, а както добре знаете в България истински г*йове няма - има само п*дали. За разликата между едните и другите - виж прастария виц за един дето казал че е г*й.

fallback