Снимка: Евробет
fallback

В очакване на датата 22 ноември 2012г., когато в зала Арена Армеец ще се проведе най-големият концерт на български изпълнител за последните 20 години, компанията организатор на игри на късмета Евробет подготвя специални изненади за своите играчи и за всички почитатели на Лили Иванова.

В началото на септември в пунктовете на Евробет стартира кампанията „Докосни се до звездата”, а от средата на месеца и в интернет, чрез фейсбук профила на компанията.

Предизвикателството е следното: отговаряте правилно на няколко лесни въпроса и стискате палци името Ви да бъде изтеглено в томболата. А наградите са повече от впечатляващи. Десет късметлии ще имат възможността буквално да се докоснат до Лили Иванова, защото освен по 2 билета за концерта й, ще спечелят и привилегията да им бъде направена персонална снимка с нея.

Освен че ще могат да наблюдават шоуто от ВИП места, щастливците ще запазят за спомен и снимката направена от фотографа Васил Къркеланов, с личен автограф от примата на българската поп музика.

Освен това в продължение на три седмици в пунктовете на компанията всеки пуснал талон за играта Лотомания на стойност 10 лв., ще може да спечели CD с албума – „Този Свят е жена” или тениска с послание от Лили Иванова.

Управителят на Евробет Олга Тодорова заяви: “Щастлива съм, че компанията ни е основен спонсор на това събитие. Да имаш възможността да наблюдаваш отблизо професионализма на Лили Иванова е истинска привилегия. Тя кипи от енергия, с която заразява всички около себе си.”

Освен Лили Иванова, на концерта на 22 ноември на сцената ще се изявят още 31 музиканти, обединени под името Grand LI Orchestra.

Певицата продължава да работи по записите на новите си парчета, които е обещала да представи на есенния си концерт. Освен нов репертоар, гостите ще могат да чуят едно по-различно звучене на познатите песни, тъй като част от акомпанимента ще бъде на 16 симфонични музиканти под диригентството на концерт-майстор Пламена Жекова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

ьв

преди 11 години

ЗЛОБЕН ЗАВИСТЛИВ *** СИ ТИ .С ЕДИН ГОЛЯМ К----Р , ЩЕ ТЕ ИЗПЪНА АЗ

2

!

преди 11 години

Лили е най-голямата певица на "Червена Европа".Днес е пример за всички певци-работохолик,артист и и професионалист.Уникалният й глас я прави неповторима и единствена.Тя е наша гордост!

1

Анонимен

преди 11 години

Ама че са я изпънали на снимката

fallback