Цветанов си харесва повече творчеството на Веско Маринов. Снимка: Булфото
fallback

Един от най-неочакваните зрители на концерта на Лейди Гага в столицата със сигурност е бил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.

"Приемете го като родителски ангажимент. Голямата ми дъщеря и три нейни приятелки искаха да видят този спектакъл и със съпругата преценихме, че не трябва да бъдат сами. Родителският контрол е важен", заяви тази сутрин Цветанов в ефира на bTV.

Според него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката.

"Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.

Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му.

Провокиран да направи паралел между Гага и Веселин Маринов, той беше категоричен, че такъв е невъзможен.
"Двамата са несъпоставими. Има възрастови различия, а и всеки вижда и намира това, което му харесва", завърши вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Гагица

преди 11 години

До Voice89Хмм ... сигурен ли си, че е буквален превод от английски ?Щото в Кюстендил старите хора, и най-вече по-майтапчиите, използват този лаф доста преди тука да се изучава английски така настървено. Ходи ги питай дали знаят езика - хаха.

118

Unisex кокошарник

преди 11 години

ФБ страница "Unisex кокошарник" - сичките кокошки на 1 място!

117

Анонимен

преди 11 години

Е веднъж и Ц.Ц да е прав.Вярно е Лейди Гага не пее на предизборните митинги на управляващите в САЩ и не задължава предизборни щабове да купуват билети за концертите и ( както Веско Слагачев прави).Лейди Гага е звезда. Веско Слагачев е придворния шут на герб.А преди беше и на БСП.

fallback