Лейди Гага идва у нас след седмица. Снимка: Reuters
fallback

Остава точно седмица до концерта на Лейди Гага у нас. На 14 август, в зала Арена Армеец, звездата ще сложи началото на своето европейско приключение от световния тур „The Born This Way Ball“.

След като завърши обиколката си в Азия, Автралия и Нова Зеландия, оставяйки публиката в екстаз, в момента звездата релаксира в дома си в Ел Ей, като междувременно снима и първия си филм.

Огромната продукция на предстоящото шоу вече пътува към България. Оборудването е събрано в 42 тира, а отделно 20 автобуса ще превозят екипа, музикантите и танцьорите.

Сцената ще бъде наистина внушителна. Подиумът е с размери 26 х 20 метра, на него ще бъде издигнат и прословутият замък, който е част от цялото шоу.

Той ще е висок 5 етажа, изграден от около 1000 поддържащи колони. Ще има платформи, балкони, стълби, като стените му по време на шоуто ще пулсират в ритъма на музиката.

Този люлеещ ефект ще бъде постигнат със специална пяна, с която те ще бъдат обляни, съобщават организаторите от СМЕ.

Лейди Гага и екипът й са подготвили за всяка песен различна хореография и костюми, а балетът пристига в пълния си състав от 20 танцьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Глок

преди 12 години

Леле, вече час не минава и платените "новинари" изсипват по нещо умно за грозноватата певичка. Концертът й наближава. Това личи както от изтерясването на потока от "новини" изсипван от SME, така и от изтерясалите й фенки. Простотия се лее като водопад. Напомням на някой самозабравили се фенки (момченца) на Джерманота, че преди всичко са българчета, а не тъпоглави последователи на грозноватата Стефка Г. Иначе всеки тук има свобода да пише неграмотно глупости, но не обиждайте с това България.

13

Анонимен

преди 12 години

Тоя жалък из*од дано го пребият някъде , ще бъде истинска радост за човечеството.

12

до 15

преди 12 години

С вас в този сайт само така може човек да се оправи ...а и какво да не съм излъгал ...тук хич не псуват нали ..я разгледай коментарите !!! Пък после ако не те хване срам ,че си българин здраве му кажи !!!

fallback