fallback

Искате да видите това секси дупе на живо? Искате провокации? Искате да чуете световни хитове?

Всичко това може да се случи ако бъдете част от концерта на Лейди Гага на 14 август в зала Арена Армеец в София.

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис дават възможност на двама от вас да станат част от първото гостуване на "Мама Чудовище" в България.

Единственото условие е да отговорите правилно на поставените три въпроса и да участвате в анкетата на Dnes.bg във Facebook.

Може да участвате в играта до 7 август, а победителите ще бъдат избрани сред всички отговорили правилно чрез томбола.

Повече подробности за играта тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

НВ

преди 11 години

Абе тези горещини ви са отразили много зле.Ще давам пари да гледам някакво секси дупе,ВИЕ КАКВИ СТЕ БЕ? МАСТУРБАТОРИ.Жалко за образованието ви.А МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ТАКОВА.

35

До Глок

преди 11 години

И си ги понасям всичките изпълнители които изброи ...но от днешните изпълнители единствените които могат да стоят до възможностите на гага са само Адел и Лана Дел Рей. Така ,че понасям си ги всичките и си ги обичат ...пък и да не могат много кво кефи ме музиката им ...

34

Глок 3

преди 11 години

С риск да досадя да кажа нещо на 41: не знам кой ***, кой умен, но написаното от теб е глупаво. Интересът към един концерт се изразява само с продадените билети за него. Това не става с лайкване в мрежите където ученички във ваканция и безработни малки фенчета на Стефка висят по цял ден и лайкват или хейтват. Затова и резултатите на Гага в нет-а са о'к. Малки пищящи чудеса, купете билет, напълнете поне 1 зала щото организаторите, за да я напълнят ще ни покажат и Гагина *** Имайте милост!

fallback