Печенката и Бобо също ще вдигат наздравици за Графа. Снимка: Булфото
fallback

Графа ще посрещне своя рожден ден на 21 юли, събота, с приятели и фенове край столичен басейн.

Освен в празнична, партито ще премине и в работна обстановка за певеца, тъй като той ще изнесе концерт в басейн Леда. Той е част от неговото лятно турне, което вече стартира по Черноморието.

Специални гости на музикалното шоу ще са и другите двама изпълнители на тоталния хит „Дим да ме няма“ - Бобо и Печенката. Освен тях на сцената с Графа ще бъдат DJ Borche, Tea и Индира. DJ-и на събитието ще са Bugs, Fail 2, George и Cass, а N.A.S.O ще се грижи за доброто настроение на публиката.

Феновете, дошли да отпразнуват  рождения ден на своя любим певец, ще чуят част от най-големите му хитове като „Невидим“, „Никой“, Тяло в тяло“, „Крадена любов“, „Най-щастливият човек на света“, „Чуваш ли ме“ и много други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 11 години

уф, абе гарафата добре, свикнахме му, някак си ги изтърпяваме песничките, ама тая печенката милата... по принцип ми е противно ***, пък било и с уста, но дори и да приема, че е някаква форма на изкуство, все пак някой да й каже как да се облича и подстригва, моля! спешно е! особено ако ще ни ги показват в новините редовно!

10

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО НАКАЖЕ ДА СЛУША ЦЯЛ ДЕН СОБСТВЕНИТЕ СИ МУЗИКАЛНИ НАПЪНИ

9

ДЕнди

преди 11 години

И аз сутринта родих в тоалетната - довечера ще празнувам !

fallback