Лейди Гага ще пее в зала. Снимка: Reuters
fallback

След като концертът на Red Hot Chili Peppers бе преместен в зала Арена Армеец, същата съдба сполетя и шоуто на Лейди Гага.

Организаторите от Live Nation и София Мюзик Ентерпрайсис официално обявиха, че турнето на "Мама чудовище" - "The Born This Way Ball", ще мине през България, но на новата локация.

Датата на шоуто остава същата – 14 Август, от 20.00 ч.

Oще по темата

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани.

Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от днес, 17 юли, до 14 август на следните места - касата на Тикетпро в Билетен център НДК, централният офис на Тикетпро в София и на касите на Арена Армеец София в деня на концерта.

В официалното съобщение не се упоменава причината защо Лейди Гага няма да излезе на стадион Васил Левски, но явно "малките чудовища" у нас са кът и продажбата на билети не върви по план.

Самата Лейди Гага пък не излиза на сцената ако залата или стадиона не е разпродаден и не присъстват поне 20 000 души.

Остава да разберем и дали българските фенове ще могат да видят прословутата сцена, която съпътства концертите на Гага досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 11 години

Гага ще направи адското шоу , жалко че сте толкова тясноскроени !Живейте си в ограничения свят ,а ние ще се забавляваме :)) :*

63

Мен

преди 11 години

Не разбирам защо толкова я оплювате... Изключително талантлива млада жена е!!! Е, малко грозничка, но в шоу бизнеса вече има достатъчно гологъзи красавички. Вярно е , че продуцентите и в желанието си да е различна, скандална, новатор, са допуснали големи простотии като тази с месата за дрехи и мебели... Изпростяване, но не лично нейно.Музиката и е хубава и таланта и безспорен!

62

До 72

преди 11 години

Ти си болен!Гага е просто продукт, които има за цел да пълни гушата на някои си там с пари.

fallback