Мадона умее да провокира на всеки концерт. Снимка: БТА

Около Мадона никога не е скучно, особено когато е на турне.

И тази година Кралицата на попа прикова вниманието към себе си с редица провокации, а тепърва ще става по-интерсно, тъй като тя може да влезе и в съда.

Първите кандидати да съдят певицата е френската крайнодясна партия "Национален фронт". Причината за техния иск са скандалните кадри, които вървяха по време на концерта на Мадона в Париж на 14 юли. На тях лидерката на партията Мари льо Пен бе изобразена със свастика на челото.

Още по темата

За първи път видеото бе излъчено на огромен екран на първия концерт от световното турне на изпълнителката като прелюдия към песента "Nobody knows me".

Лицето на Мадона бе "смесено" с тези на известни личности като папа Бенедикт Шестнайсети, китайският президент Ху Цзинтао и кандидатката за вицепрезидент на последните президентски избори в Съединените щати Сара Пейлин. Лицето на Марин льо Пен бе излъчено за няколко секунди със свастика на челото преди комбиниран образ, който прилича на Адолф Хитлер.

Жалбата от националистическата партия ще бъде внесена още тази седмица.

Музикална компания също ще пробва да измъкне някой и друг долар от сметката на Мадона след като я обвини в плагиатство.

VMG Salsoul заведе дело срещу звездата, тъй като според тях в песента "Vogue" тя е използвала семпли от  парчето на Salsoul Orchestra "Chicago Bus Stop" от 1977 г.

Официално от щаба на Мадона не са коментирали и двете предстоящи съдебни битки. Вместо това тя зарадва своите почитатели с клип към една от най-качествените песни в новия й албум “MDNA” - „Turn Up the Radio”.

Клипът не е нещо особено, певицата обикаля в кола италиански град, а в кадрите участват танцьорите от турнето й.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase