Веселин Маринов е несигурен за новата си връзка, момичето било доста по-младо. Снимка: Dnes.bg
fallback

Вече отмина почти година от сърцераздирателната раздяла на Веселин Маринов и неговата съпруга Цветанка. И двамата публично представиха своите версии за края на връзката им, която предизивка много медиен шум.

Оказва се, че разводът е оставил дълбока следа и сега бардът се страхува да се впусне в нова връзка.

„Изживях голямо разочарование и усещам в мен нещо, което не ми харесва. Има една боязливост от контакт с нова жена, страх да се обвържа по-сериозно. Защото всички са добри в началото, всичко е хубаво, но после... Вече не съм толкова освободен. Едно време като се влюбех, не се замислях за нищо", разказва Веселин Маринов в интервю за сп. Story.

Той признава, че е наскоро е срещнал едно момиче, с което обаче имат сериозна разлика в годините.

„Много е свястно, но засега се спирам. Просто си мисля, че сега всичко е хубаво, но после? Пред мен са примерите на много такива случаи с двойки с голяма разлика в годините...", разсъждава певецът.

Според него истинските чувства между хората са напът да изчезнат, а дивият капитализъм е превърнал хората в "интересчии".

Противно на всеобщото мнение, че Маринов е богат, той поддържа кариера, прави турнета, помага на родителите и на дъщеря си от първия брак с кредит. Изпълнителят е сигурен, че който полага истински труд в периоди на криза, после ще бъде възнаграден. Но пък не крие, че най-голямото му притеснение е да не остави тези дългове на детето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Ла-ла

преди 11 години

Имаш право.

70

Уорлик

преди 11 години

Аз пък обичам Човека-глас. Любов моя - чакам те на прайда!

69

аз

преди 11 години

Приготви си пачки равностойни на потта ти, че иначе коя млада ще те изтърпи. Поне мисълта за парите, които ще похарчи ще й дават сили да не повърне, докато... сещаш се...

fallback