Гага раздава автографи на фенове в Австралия. Снимка: БТА
fallback

Дръзка визия, екстравагантни тоалети, пищни декори. Всеки знае, че това е част от всяко шоу на Лейди Гага, но вече стана ясен част от сюжета, който феновете ще могат да видят на 14 август на стадион "Васил Левски" в столицата.

До концерта остава повече от месец и половина, но организаторите взеха да пооткрехват за част от изненадите, които Гага ни готви.

В момента световното турне на кралицата на провокациите „The Born This Way Ball” се вихри в Австралия, а София ще бъде първият град от европейската й обиколка.

На сцената на националния стадион ще бъде издигнат средновековен замък.

Ако се следва сюжета на спектаклите досега, Лейди Гага ще открие с песента „Highway Unicorn”, яхнала бял кон.

Феновете ще станат свидетели и на нейното прераждане на сцената. Симулирайки излизане от утроба, тя наелектризира публиката с ударното парче „Born This Way”.

Това са част от сцените, с които стартира почти тричасовото шоу.

Уникалната хореография на продукцията е повлияна, както от ексцентричния Салвадор Дали, така и от Дейвид Бауи и Принс, но всичко е пречупено през типичната Гага призма, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

В Австралия един от основните декори на сцената е впечатляващ диван, който изглежда като направен от сурово месо - продукт, превърнал се в нейна запазена марка.

Билетите за концерта на Лейди Гага на 14 август в София са на цени от 70 до 200 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

............

преди 11 години

Абсолютно очаквано. Нали трябва да има контрол над съзнанието. Куклата на Илюминатите. Колкото по малко хора на концерта толкова по-добре

17

ha ha

преди 11 години

лелееее, тази съвсем е откачила, вижте е само, взела е да се облича нормално, нещо не е наред.

16

Анонимен

преди 11 години

iluminatski ***

fallback