Първият евроконцерт на Лейди Гага ще бъде в София на 14 август. Снимка: Reuters
fallback

Над 52 хиляди фенове със закупени билети в Индонезия останаха разочаровани от новината, че Лейди Гага няма да пее в Джакарта.

По предварителни данни това трябваше да бъде най-голямото шоу на певицата в Азия, част от световния й тур "The Born This Way Ball".

Полицията в индонезийската столица обаче не даде разрешение за спектакъла с мотива, че със своето поведение попсензацията представлявала заплаха за ислямските ценности и можела да даде лош пример на младото поколение. 

А младото поколение разграби пропуските само за две седмици, а половината от тях бяха продадени в първите два часа.

За почитателите на Гага остава надеждата концертът, който трябва да се състои на 3 юни, да бъде преместен извън Джакарта.

В България представители на църквата също се обявиха срещу концерта на певицата, така беше преди години и при гостуването на Мадона.

Все пак у нас няма шанс шоуто да падне, а "българските чудовища" ще могат да видят своята любимка на 14 август на стадион Васил Левски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 11 години

ИСЛЯМИСТИТЕ ДА СЛУШАТ САМО МОАМЕД И ОНЯ КЛИСАР ГОРЕ НА ДЖАМИЯТА ДЕТО ВИЕ, А НИЕ ЩЕ СИ СЛУШАМЕ ЛЕЙДИ ГАГА , МЕТАЛИКА , Ю2 , ГОТИ, М.ДЖЕЙ , ПЪК ДОРИ И СОФКА ...

10

Анонимен

преди 11 години

и азерските ислямисти са заплашили, че ако на Евровизия в Баку има демонстративни транс, гей и подобни изпълнители, ще организират атентати. дано не научат, че нашата Софка се е омъжила за доведения си син

9

Фаско

преди 11 години

Монстърът е заплаха за музикалния вкус на всеки, който я чуе. Звучи като евтина шведска диско група. Добре, че пишете през ден-два за концерта й-иначе ще забравим на кой август е и къде е. Не се ли пласират хартийките? Леле, да не сме на загуба. А за Ким нищо не казвате...

fallback