На 24-и май в Благоевград Миро и Дивна ще застанат заедно на една сцена, Снимка: PR
fallback

На 24 май в Благоевград Миро и Дивна ще направят своя първи самостоятелен концерт.

Двамата ще изненадат публиката с дуетни изпълнения и солови парчета. Музикалното събитие ще обогати и атрактивната Прея, която нашумя с участието си в X Factor.

Завръщайки се на голямата сцена тя е подготвила микс от песни, чрез които ще покаже гласовите си възможности и екзотичния си чар.

Концертът е част от "Месец на съвременната култура" в града през май. Събитието ще бъде разделено на различни модули, сред които театър, кино, литература, фотография, музика и мода.

Те ще бъдат представени чрез спектакли, модни дефилета, изложби, арт инсталации и музикални изяви. Всичко това ще отбележи и 100-годишнината от освобождаването на града.

За майските празници в Благоевград ще бъдат направени и 3D илюстрации, които ще представят модерното изкуство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Aninimka

преди 12 години

Divna li4no men mnogo me kefeshe, no sled koncerta pochna da mi pada v ochite! KOlkoto do typiq izpederastql maazen *** miro, da se zavre nqkyde i da ne izliza pove4e na scena!

5

:)

преди 12 години

Аз много харесвам Дивна, направи страхотен хит, но тя има само една песен, с която може да грабне публиката другите лично аз не ги харесвам. Дано е направила някаква нова песен, с която да ни изненада, иначе най- вероятно половината концерт ще е пълна скука! :((

4

Снежето

преди 12 години

И колко точно авторски песни ще изпее Дивна?Или пак ще ни пробутват кавъри всякакви,за да напълнят времето?Пък от тоя горделивец-*** им се повдига на хората!

fallback