Лейди Гага идва за първи път у нас през август като част от турнето й, Снимка: Reuters
fallback

Лейди Гага отново отвори темата за времената, когато е използвала наркотици.

Тя сподели, че кокаинът й помагал да се справи със самотата си.

Миналият юли певицата описа кокаина като "дявол", но всъщност сега тя разказа в американското телевизионно шоу "The Conversation With Amanda De Cadenet", че използвала наркотика, за да запълни празнотата, която чувствала в себе си.

Гага добавя още, че била много депресирана, когато е била на 19.

"Прибирах се в апартамента си всеки ден и просто седях там. Беше тихо и самотно. Бяхме само аз и пианото ми. Имах телевизор, който пусках понякога само и само да почувствам, че има някой друг с мен", разказва певицата.

Колкото до връзката си с кокаинът, Гага споделя: "Беше ми като приятел. Никога не съм взимала кокаин с други хора. Но това е доста ужасен начин да убиеш празнотата, защото кокаинът просто се прибавя към нея и това, което се случва, не е реално".

Лейди Гага ще направи първия си концерт у нас на 14 август на стадион "Васил Левски" в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Много си тъп Саше

преди 12 години

Мда

13

До Стеф

преди 12 години

А бре умник, не е важно какво си завършил, а какво умееш. Това че Гага се облича като *** и прилича на травестит едва ли е голям талант. Съвсем прави са хората тук-занимават ни с глупости: Гага кога е била в тоалетната, Ким К. къде се появила. Нещата съвсем се опошлиха. заради един концерт ще ни заливат с *** новини за Гага още два месеца. После 1 месец ще повтарят колко велик концерт имало. Да бе, да! Просто я промотират добре и ни уведомяват ежесекундно за тъпите й мисли, обувки и джувки

12

Стеф

преди 12 години

Хей "УЖАС" вземи ти прочети малко повече за Стефани Джоан Анджелина Германотта и тогава говори .Ти да не мислиш ,че си голям умник.Прочети всичко за нея и ще останеш изненадан колко култура има тя .И къде е учила.....учила е там кадето ти никога няма да учиш защото първо не можеш да си платиш таксата......разбираш ли :@@@@

fallback