Лили иванова. Снимка: Dnes.bg
fallback

Днес една от най-големите звезди на българската музика Лили Иванова празнува рожден ден.

През последните години се разгоря медийна битка на колко години е всъщност, поправяла ли си е рождената година в личната карта. Но това едва ли има някакво значение за нейните почитатели.

Факт е, че дали е на 60, 70 или 80 години тя продължава да е една от най-активните на българската сцена, за срам, а и за пример на младите поп изпълнители.

Наскоро в едно интервю тя заяви, че хората все искали от нея да пее "Детелини", а тя определи тази песен като "Детелини-нафталини". И с това оправда един свой девиз - да гледа винаги напред.

А Лили наистина е много напред. Всяка година пълни зала 1 на традиционния си концерт, а тази ще стане и първият български изпълнител със спектакъл в зала "Арена Армеец" в София.

Наистина трябва да имаш самочувствие на фона на изпадналата в колапс българска поп музика да пуснеш 16 000 билета в продажба.

И не толкова този концерт е голямата новина, колкото фактът, че Лили Иванова ще представи през ноември репертоар с 25 нови песни. Толкова, колкото гилдията прави за две години.

Честит рожден ден, Лили!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

ВН

преди 12 години

Тези, които непрекъснато пишат, че ЛИЛИ не знаела кога да спре - няма как да ги успокоя. Тя не може да спре, защото се движи прекалено бързо и всеки нов успех я тласка все по-мощно нагоре към следващия и връх! Някой не могат да разберат, че ЛИЛИ е надживяла и ВРЕМЕТО. Толкова млади хора ще отидат на концерта и в зала АРМЕЕЦ, че се надявам най-накрая да се замислят някой хора, че успехите на ЛИЛИ ИВАНОВА не са случайни. Тя просто е ЯВЛЕНИЕ и трябва да го приемем и да се гордеем, че е част от БГ.

111

ВН

преди 12 години

ДЕТЕЛИНИТЕ пък и много други песни, изпяти от ЛИЛИ ИВАНОВА ще станат нафталини, защото в изпълнение на друг те вече не са същите, но ТЯ няма никаква вина. Не смятам, че имат основание да пишат тук хора, които въпреки голямата крачка на ЛИЛИ да направи концерт в АРЕНА АРМЕЕЦ, не разбират огромното въздействие на песните и, които ще съберат рекорден брой публика, която ще препълни залата. Не е нужно да давате оценка на ЛИЛИ. Нейната оценка я дава ПУБЛИКАТА И, която пълни залите на концертите и!

110

БАЧКАТОР

преди 12 години

Велика певица е Лили, слага ги в малкото си джобче всички днешни поп-изпълнители, да не говорим пък за чалгарките.

fallback