Ники Манолов с Нели Рангелова. Снимка: Жокер Медиа
fallback

Ники Манолов представи новата си песен „That girl” и клипа към нея на парти снощи в столичен хотел.

Вики и Десо от Мастило, Мариана Попова, Мария Илиева заедно с Криста, Нели Рангелова, Кристина Димитрова, Етиен Леви, Богдан Томов и Аксиния бяха сред гостите на премиерата.

Сани, Богомил и Джейсън Брад Люис от Х фактор също не пропуснаха да поздравят Ники.

Първоначално бе анонсирано, че на промоцията се очаква и естрадната ни звезда Лили Иванова. Тя се задоволи с телефонен разговор преди началото на събитието, а по-късно изпратила и sms, с който пожелава на Ники Манолов много късмет и успех занапред.

Музиката на „That girl” е на Светлин Къслев, аранжиментът е на Мага, а текстът е на Рейчъл Роу – дъщерята на Камелия Тодорова. Парчето е мастерирано зад Океана от от получилия само преди месец награда Грами Брад Блекууд, работил със звезди като Black Eyed Peas, ZZ Top и Maroon 5. Режисьор е Васил Стефанов. В клипа, освен Ники, участие взема и тв водещата Лора Георгиева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 12 години

Безлична работа! Електронно бийтове вече до болка втръснали,неразпознаваем глас през вокодер-пак до болка втръснало! "песен" дори за миг не оставаща в съзнанието,опустошихте мелодичността и музиката в стремежа си да сте "модерни!

1

Анонимен

преди 12 години

Кой е тоя? Коя е тая? Кои са тея? Ааааа, разбирам защо никога не съм ги чувал - това са български звезди.

fallback