Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Снимка: Reuters
fallback

Сър Елтън Джон и неговият партньор Дейвид Фърниш ще увеличат своето семейство с второ дете, пише в. "Дейли мирър".

Планът е малкия Закари да се сдобие с братче или сестриче до края на тази година, в най-лошия случай - до началото на 2013.

Първото дете на гей двойката бе родено от сурогатна майка, но така и не стана ясно кой е биологичния баща, а и не ги интересувало. Досега те твърдяха, че Закари се виждат черти и от двамата. Като доказателство изтъкваха, че имал носа на Елтън и ръцете на Дейвид.

Сега обаче най-прочутите родители ще трябва да разберат чий гено носи Закари, за да може следващия наследник да бъде на другия партньор.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш много харесвали ролята си на родители, която коренно променила живота им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

до kiki

преди 12 години

ако си бяха взели домашен любимец - да, нямаше да е от значение. но ако прочетеш как се формира детската психика и как от единия родител детето усвоява мисловните модели, а от другия поведенческите, ще разбереш, че нищо хубаво няма да излезе от една объркана детска психика. а дойката е само още един обременяващ фактор. тоя 65 годишен дядка що не е направил дете на германката, за която толкова години е бил женен?! толкова ли е бил зает с булимията си...

44

kiki

преди 12 години

Да шокиращо е. Не мисля че това е наша работа- както виждате имат законно дете. Дали ще има двама татковци или две майки едва ли е от значение. Важно е детето да се отглежда в здравословна и спокойна среда а за всичко друго ще му се поднесе с времето. Мислите ли че детето не се гледа от дойка?

43

Анонимен

преди 12 години

ЗА МЕН ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО И СЕ ОТВРЪЩАВАМ, ЗАЩОТО ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА ДЕЦАТА ДА СЕ СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ИНДИВИД. КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ТЕЗИ ДВАМАТА КЪМ КОЙ ТИП ИНДИВИДИ СПАДАТ? ДАНО ПОДРАСТВАЩИТЕ НЕ СЕ УВЛИЧАТ ОТ ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ ПОСТЪПКИ И НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е МОДЕРНО, А ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕМ И ДА ГИ НАУЧИМ, ЧЕ Е ПОДИГРАВКА НА ПРИРОДАТА.

fallback