Снимка: GH Production
fallback

Една от големите звезди на българската поп музика - Георги Христов, ще отбележи своя 30-годишен юбилей на сцена с концерти в цялата страна.

Пикът ще бъде на 3 май в София, в зала 1 на НДК. Пред почитатели и приятели той ще представи своя спектакъл „30 златни”, в който са включени както големите хитове на певеца, така и нови композиции.

Специален гост ще бъде италианският му колега Джани Фиорелино. Двамата работят върху нов музикален проект, който със сигурност ще представят заедно в шоуто.

Заедно с изпълнителя на сцената ще бъде и неговата група „Черно и бяло”, носеща името на емблематичния му хит, както балет „Веда – Джуниър”.

Oще по темата
Специални гости на неговия юбилеен концерт ще бъдат Нели Рангелова, „Хората от гетото” и Pikasso, Орлин Павлов, Роси Кирилова и други.

Билетите за спектакъла тръгват в продажба от 1 март в мрежите на Ивентим и Тикетпро.

В своята кариера Георги Христов има издадени 12 албума, хиляди концерти пред препълнени зали, десетки турнета в Европа, Азия и Америка и няколко изключително успешни международни проекта. Два пъти е отличен с „Кристална лира” за изключителни творчески постижения от Съюза на българските музикални и танцови дейци през 1996 и 2008 година. През 2005 година става носител и на Специалната награда на София за цялостно творчество и за изключителни творчески постижения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

лай-лай кучка

преди 12 години

Един от добрите ни певци.Човек,който си знае цената.Да е жив и здрав !!

4

галактика

преди 12 години

Талантлив, и отговорен към дарбата си, деликатен, възпитан. Жив и здрав да е!

3

оценка

преди 12 години

Какъвто и да е - като певец си е класа....

fallback