Вики от Мастило наля поредната доза огън в слуховете, че са гаджета с Коко Динев. Снимка: Жокер Медиа
fallback

От няколко месеца вървят слуховете, че между шефа на Локомотив Пловдив Коко Динев и Вики от Мастило са прелетели стрелите на Амур.

Певицата дори пя на концерт на футболния клуб, което засили подозренията, че двамата са любовници. Още повече, че връзката им бе осветена след раздялата на бизнесмена с друга певица - Емилия.

Вики обаче категорично отрече дори да се познават с Динев. Явно слуховете ще се засилят, тъй като футболният президент е получил официална покана за днешната промоция на клип и нов албум на Мастило.

Това е добър повод да се запознаем, твърди изпълнителката. Засега обаче няма официално потвърждение дали Коко Динев ще присъства в Sofia Live Club довечера.

Групата ще представи най-новия си проект "В ръцете ти е най-добре", в който са включени 16 песни от изминалите 10 години на сцената. 

На сцената с Вики и Десо ще се качат още Мариана Попова и Любо Киров. Сред гостите ще са първите мениджъри на бандата, начело със сегашния председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков, които ще разкажат как са открили и купили Мастило.

Специален гост ще бъде и колегата на Вики от "Гласът на България"  DJ Marten, който ще пуска най-хитовите парчета в паузата между промоцията и концерта, който е с начало 22.30ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 12 години

Преди време въртяха една нейна песен по телевизиите и до там беше. Нито аз, нито някой от познатите ми е свалял песните й.Мога да я уверя, че никой няма да я окраде.

56

Анонимен

преди 12 години

Тъпата овца ще ми защитава АСТА!Ама овча главо, кой те бръсне за слива, ***? Ей сега мазния чалгар ще те заплоди и ще се окотиш! Големите групи си траят за АСТА, защото правят едно турне и прибират десетки милиони от билети, пък ти я събереш 20-30 човека, я не!

55

ха ха ха ха

преди 12 години

Била за АСТА ли ? Спокойно,бе момиче. Бъди сигурна,че никога няма да сваля твоя песен или клип от нета. Няма да бъдеш окрадена, гаранте. И без пари да ми даваш албума си, пак няма да си го пусна,така че спокойно. Не си застаршена от пиратство. Уахахахахаха.

fallback