Адел няма да се лиши от емоционалните моменти на сцената. Снимка: Reuters
fallback

Носителката на шест награди "Грами" Адел започва да взима пример от свои не толкова популярни колеги, които държат да са постоянно в медиите с изговорени небивалици.

Само преди дни, певицата обяви, че иска да се оттегли от сцената за 5 години. изтъкнатата причина беше, че иска да обърне внимание на връзката си със Саймън Конеки, дори плановете й включваха семейство и деца. Според нея кариерата й пречи на личния живот и докато на всяка церемония си тръгва с няколко статуетки на любовния фронт търпи само загуби.

Явно обаче е размислила, и сама опроверга себе си.

"Сега имам няколко свободни дни. След това ще са наградите Брит, а после ще отида направо в студиото. Пет години? Повече прилича на пет дни", написа Адел в блога си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 12 години

тя е англичанка, не американка....на 23 е някъде и да - изглежда по-възрастна но какво от това, нали пее хубаво :)))

5

Анонимен

преди 12 години

А защо продава 12 милиона копия, като уж не може да пее? Българите като правят от нещо пак нещо, кой ги слуша по света, и колко продават нашите момичета (звезди)?

4

До 2

преди 12 години

ама това момиче ли е, или няква тетка.....никак не ми прилича на момиче, да не говорим за песничките и като в детска градина, ама те американците от нищо правят нещо, демек "звезда".Хич може и да не може да пее някой ама за тях са все звезди.

fallback