Снимка: Вирджиния рекърдс
fallback

Първият отпаднал от музикалното шоу X Factor ще се качи на една сцена с менторката си Мария Илиева и Любо Киров в своя клубен концерт в „Студио 5”. Той ще се състои на 27 февруари от 22:00 часа.

Актьорът от Малък градски театър „Зад Канала” Владимир Зомбори изненадващо прави музикално завръщане, озаглавено “Alive”.

Освен музикалния си талант, Зомбори има зад гърба си редица театрални постановки като „Криминале 2D” „Хоровод на любовта” „Хамлет” „Крал Лир” и други.

Макар и първи отпаднал от риалитито, 23-годишният младеж от хърватски произход е готов с дебютния си лайф включващ репертоар от кавъри на известни музикални парчета от световноизвестни артисти като Maroon 5, Justin Timberlake, Coldplay.

Към представянето му ще се присъединят Калин Вельов, Жоро Янев от група „Кафе”, Венцислав Марков и Тони Златанов. Мария Илиева и Любо Киров пък ще застанат рамо до рамо до пловдивчанина и ще го подкрепят в изпълненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

гавъри

преди 12 години

Омръзна ми от всичките тия новоизлюпени форматни певци пеещи чужди кавъри и заработващи по този начин някой бърз лев с труда и таланта на някой друг!!! Къде са автроските им песни,които сам един истиснки талант би трябвало да прави,като музика или текст,,,няма значение??!София се препълни от кръчми(с модерното име пиано барове),където тези "звездички" грачат едно и също и идват от следващия,и по-следващия формат и нямат край! 90% от тях не могат да пеят добре инямат нужната харизма за сцена!

4

Станислава

преди 12 години

Браво... голяма работа че отпадна пръв! Сега живота е пред него. Ще отида да го видя!

3

Анонимен

преди 12 години

Като гледам каква усмивка има, изпуснала съм, че не съм гледала X factor ; ) Че и актьор - браво на момчето!

fallback