Снимка: Туитър
fallback

Лейди Гага смята да счупи рекорда на Боно и в рамките на две година да направи 450 концерта.

Тя е озаглавила тура "Born This Way Ball 2012", а снощи тя показа в Туитър и как ще изглежда рекламния постер. Гага определя своя предстоящ спектакъл като "Електро поп опера".

Все още няма официално обявени дати за нейната обиколка, като според наша предварителна информация и български промоутър е обявил интерес за концерт в България. Очаква се до края на месеца да стане ясно дали са водени същински преговори и какъв е резултата.

Гага разкри и част от нейните идеи, които ще бъдат реализирани по време на концертите. На стадионите ще бъде изградена "чудовищна яма", където ще се събират най-нетърпеливите й последователи. Нейният екип пък ще избира част от "малките чудовища", които ще имат възможност да бъдат в бекстейджа по време на концертите и да се докоснат до своята любимка. Гага поясни, че билетите за там ще са съвсем малко по-скъпи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 12 години

Еми пък турнето та ГАГА няма нищо общо с тва на Мъда да не говорим че Мъда реши да прави турне миналия месец ана ГАГА се знае още от лятото като не сте запознати кви ми ги дрънкате

6

Анонимен

преди 12 години

еми Мадона тръгва на турне и Лейди Хаха решава и тя да тръгне и прави едно постерче сам самичка за около 30-35 мин

5

Анонимен

преди 12 години

До - 1 - Лейди Гага печели милиони и я наричаш овца, а как ще наречеш българите които работят за 300 - 500 лева? През 2011 г. заема първото място за най-щедрата знаменитост в света. Сещаш ли се, че момичето дава пари на такива *** като теб?

fallback