Снимка: Reuters
fallback

Мадона реши да подгрее феновете с новия си клип към парчето "Give Me All Your Luvin" два дни преди финала на Супер Боул. Както е известно, поп иконата ще бъде звездата на полувремето на мача, което е своеобразен връх и признание за всеки един изпълнител.

Клипът и песента, в които на Мадона партнират Ники Минаж и M.I.A., бяха шумно рекламирани през последния месец. И както често се случва, когато създаваш свръх очаквания идва разочарованието.

Клипът не е нищо особено, като стилистика повече би подхождал на Бритни Спиърс например. Мажоретки и футболисти намекват за утрешната изява на Мадона, но като цяло сюжетът остава неразбираем.

Феновете също не са изпаднали в очаквания делириум, като позитивните коментари са най-вече за другите две изпълнителки - Минаж и M.I.A.

Все пак има и щастливи от появата на новия клип на Мадона, а именно "малките чудовища" на Лейди Гага. Те със задоволство отбелязват, че тяхната любимка е с класи над смятаната за Кралица на Попа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

МАЛКОТО ЧУДОВИЩЕ

преди 12 години

Аз обичам Мадона ,но не и тази подскачаща бабичка това не е тя ..чуйте един път тази песен на "Мадона" и след това бързо си пуснете песента на Лейди Гага - Born This Way и направете си извода кой е КРАЛИЦА НА ПОП МУЗИКАТА ,а и може да сравните клиповете към песните пак резултатът ще е един и същ -сегашната Мадона - БАБИЧКА КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА 17 ГОДИШНА и поставяме до нея Лейди Гага която е направо невероятен артист някой беше написал ,че се разхождала гола ама поне изглежда добре а не е овиснала

52

Justfan

преди 12 години

"Нищо особено" с 10 млн. гледания за 3 дни и номер 1 в 59 държави...

51

Гошо Тъпото

преди 12 години

Хубаво...пее Мъддона,направо ме...приспа;ще взема да си...лягам.

fallback