fallback

Общ преглед

 

С всяка изминала промоция на българските поп певци сценарият започва да става един и същ. Изпълнителите представят новите си песни, а между тях слушаме как никой не върти българската музика, какви трудни времена са и т.н.

Не бе по-различно и на представянето на новия албум на Искрен Пецов "Iскрен 2012", но за радост на гостите бе подправено с много хумор. "Виновникът" за събитието разчупи атмосферата с новите си парчета, а обичайните мрънкания бяха заменени със солени шеги, автоирония и все пак с леко намигване към родните медии.

Трябва да се даде нужното уважение на певеца, тъй като появата на нов албум на пазара от български изпълнител е истински лукс.

Гостите на промоцията видяха на живо Искрен с бандата си Латинопартизани, както и дуети с Мариана Попова, Кристина Димитрова, Цветелина, Дидо от Дийп Зоун.

Първа на сцената се качи Мариана, като и двамата съжалиха, че нямат възможност по-често да я изпълняват заедно. с Искрен стигнаха до извода, че им трябва повече реклама и могат да отидат да я изпълняват в апаратните на телевизиите при дежурните редактори.

Веднага след изпълнението певецът се впусна в благодарствена реч като най-специалните бяха за неговия баща професор Петър Николов, доктор на науките и бивш министър на образованието. "Той даде парите за този албум", обяви Пецов.

Вторият дует за вечерта бе с Кристина Димитрова, като двамата представиха своята версия на хита на Щурците "Вълшебен цвят".

На промоцията чухме и поредния призив за обединение на българската музика, да няма деление на жанровете. Автори бяха Искрен и фолк певицата Цветелина, които след пламените слова също изпълниха дуетно парче.

Най-емоционалният момент за Искрен Пецов бяха пожеланията на двете му деца, които бяха през цялото време пред сцената с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 12 години

ЕЕЕ то пък само чалга кючеци със силиконови устни и цици не може, трябва да има и нещо друго. Щом не ви харесва толкова идете в друг сайт, този не е в таргета на интересите ви!

18

ппанцхо

преди 12 години

Г-н Пецов ,върнете си хонорара за концерта в Стара Загора през 2001 година.Макар че майтапа си струваше.: )))Голям резил ,минаха 11 години и още се смея,като се сетя...Абе човек,ти огледа;о в къщи нямаш ли си.Запиши се на живо в някое караоке...само да не умреш ,че не е за нервни ора.

17

ppancho

преди 12 години

Този човекИскрен Пецов не може нито да пее,нито да свири.преди време заех пари на приятел да организира негов концерт в залата на Профсъюзния дом в стара загора.По-голямо музикално фиаско не съм виждал.бездарността струеше мощно от лицето и неговата група Латинопартизани.Моят човек докара и 300войника за публика и ученици ...и няма всичко живо се разбяга.Понякога ,като се проваля в нещо се сещам за този концерт.Благодаря ви г-н Пецов,след такова падение и най големите ми резили са супреуспехи: )

fallback