Дамян Попов ще се събере с приятелката си по време на празниците. Снимка: ПР

500 километра разделиха Дамян Попов и неговата приятелка навръх рождения му ден. Певецът не планирал някакъв шумен купон, но приятели го изненадали и го завели в столичен пиано-бар.

Далеч от половинката си, която е във Варна, Дамян празнува в компанията на част от участниците в предаването „Гласът на България”. Мелинда, Севинч, Тодор Гаджалов и Дон Бастон вдигнаха наздравици с него и го поздравиха дружно с “Happy Birthday”. Мелинда пък го просълзи с изпълнението на „Horchat Hai Caliptus”, което прозвуча в негова чест. Веселата компания бе допълнена от композитора Калин Димитров и Крум.

Успешен албум и да успее да запази любовта на половинката си, си пожела Дамян. Двамата ще се съберат заедно на празниците.

Въпреки че дамата отсъстваше от партито, певецът сподели, че тя е във Варна и не е успяла да дойде в София. „Все пак за предстоящите празници ще сме заедно”, допълни Дамян. Въпреки това сред веселата компания бяха композиторът Калин Димитров и колегата му Крум, които са сред най-близките му приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase