В събота, 29 август, около 50 000 български фенове ще сбъднат мечтата си да видят на живо мегаспектакъла на Мадона.

Въпреки мащаба на очакваното събитие, билети за концерта все още се намират, а и не е толкова сигурно дали въобще ще свършат.

Този уикенд СМЕ отвориха 3 нови каси около стадион Васил Левски – на ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и Граф Игнатиев, ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и бул. Гурко и до езерото Ариана. Те ще работят до деня на концерта включително.

На тези места ще се продават допълнителни количества билети от 100 и 150 лева  - правостоящи места на терена, както и на цена от 110 лева – седящи места.

От неделя пък всички екипи ще бъдат на стадиона и активно ще работят по организацията на шоуто.

Специално за престоя на мегазвездата у нас, закритите спортни зали на стадион „Васил Левски” ще бъдат преобразени до неузнаваемост. Всички помещения ще бъдат изпразнени, а на тяхно място със специални преградни конструкции ще бъде обособен комплекс от зали, адаптирани за нуждите на Мадона и нейния екип.

В деня на концерта вратите на стадиона ще бъдат отворени около 17:30ч. Специалният гост на Мадона – Пол Оукънфолд ще започне своя сет около 19:30ч, а мегазвездата се очаква да се появи на сцената около 21ч.

Макар че билети все още се намират, не чакай последния момент ако искаш да ти е сигурна работата. Пропуските се купуват от мрежата на Ticketpro.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase