Снимка: БГНЕС
fallback

Като председател на ДПС и председател на ПГ на ДПС изразявам дълбокото си огорчение от новината за терористичната атака, насочена към основното съоръжение на турската аерокосмическа индустрия (TAI) в Анкара. Това посегателство срещу живота и сигурността на невинни хора е удар срещу основните човешки ценности и демокрацията.

Oще по темата

Това пише в официална позиция от страна на председателя на ДПС и ПГ на ДПС Делян Пеевски, по повод днешния атентат срещу военен обект в Анкара, при който има жертви. Публикуваме позицията без редакторска намеса:

"Всеки подобен акт на насилие и терор трябва да ни държи нащрек и да ни напомня, че основната ни мисия като политици е да гарантираме сигурността на хората и защитата на цивилизационния ни избор - демокрацията.

От името на всички наши членове и симпатизанти изразявам искрени съболезнования към семействата и близките на жертвите и пожелавам бързо възстановяване на пострадалите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

А.К.

преди 1 час

Ето още едно потвърждение винаги съм казвал, че Пеевски е добър, състрадателен и добър човек с голямо сърце! За пореден път го доказва! https://razkritia/razkritia/teodora-vasileva-blagodarya-na-g-n-delyan-peevski-za-protegnatata-raka-za-spasenieto-na-moeto-dete/232436Това е изключително важна помощ за детето и за родителите му понеже се касае за живота на детенцето и времето е от значение! Не го казвам просто така, а понеже детето ни е с ДЦП и рядко генетично заболяване! Желая здраве, щастие и успехи във всяко начинание на Г-н Делян Пеевски! По начина на управление на ДПС вече

39

Анонимен

преди 2 часа

По принцип прасетата са интелигентни животни, но това е по-простовато

38

Свинята се изока

преди 2 часа

Деси Аналова от Конституционния съд ли ти пише изказванията? Много приличат на нейните кухи приказки!ГЕРБ и Новото изчадие се сгодиха!

fallback