Снимка: БГНЕС
fallback

"Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения". Това се казва в изявление на ПП ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което ПП пита ГЕРБ дали ще приеме антикорупционните законопроекти.

"Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН - време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ. 

Oще по темата
Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината", подчертават от ГЕРБ.

Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на ПП отново управленската си програма като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

215

Анонимен

преди 3 дни

Боко си отвърза най злите кучета и ги прати в студията на удобните тв,да лаят против Ас. Василев и компания.Трите закона които им предлагат от ПП,са страшилище за тях,особено антикорупционния, защото трябва да връщат откраднатото от заплатите и пенсиите на българите.

214

Още по темата

преди 3 дни

Георг продължил: "Запишете ме другарю! Вие сте за мене другар! Аз нося цветя за който най-много заслужава от Граждани за Европейско Развитие на България! Това е най-демократичната партия! Най-мирната!!! Аз опитах да родя деца 4 пъти! Ако бях родил деца, искам те да бяха завършили више образование! Питам! Кой ще им даде парииии? Кажете ми! Кой ще ги издържа? Кажете ми! Отговорете! Или мълчите?! Позорно мълчите!!! Със това ли искате да залъжете нашия народ?!" - Георг has everything figured out.

213

ГЕРБ е новото БСП

преди 3 дни

"Койй ще им даде парррИИИ? Питааам!!!" *сумти като нерез*

fallback