Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Има ДПС, има и отцепници. ДПС ще бъде това, което е - ДПС - Ново начало, и ще го видите на изборите.

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

По повод това, че има две подадени заявления в ЦИК за явяване на изборите, Пеевски обяви: Едното е нелегитимно. ЦИК направиха супер циркове. Това е пълна глупост, което се случи, и несъстоятелно. Поддадоха се на натиск на двамата представители, които са отцепници също, не са наши представители вече в ЦИК.

ЦИК вече няма защо да бъде в тази сграда, видяхте в какъв цирк се превърна парламента. Ръководството на парламента трябва да предприеме действия да не са в тази сграда, да им намерят самостоятелно място и да нямат нищо общо с Народното събрание, допълни Пеевски.

Има едно ДПС, има една легитимна коалиция, това е нашата, която е с решение на парламентарната група, прочетете си закона. Не може да има тема, отцепниците да се явяват както си искат, отсече председателят на ДПС.

Няма в момента две регистрации, нека изчакаме ЦИК да се произнесе, допълни той.

Председателката на ЦИК избяга в Азербайджан, а

Разпад няма, има отцепници. ДПС е Ново начало и ще си бъде ДПС. От никъде не са ме изключвали, отцепниците не могат да изключват, каза още Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

нелегитимно дпс

преди 1 седмица

Едното е нелегитимно. ЦИК направиха супер циркове. Това е пълна глупост, което се случи, и несъстоятелно

151

Фитока

преди 2 седмици

Правото не се води от емоции.Съдът,в който ще иде спорът несъмнено е от несменяеми съдии,които няма накъде повече да растат в йерархията,е един може да стане административен ръководител на тях хипотетично някога.Стане ли неговата коалиция електората на ДПС ще е без алтернатива,така че който допусне съда до изборите ще вземе почти целия електорат на ДПС.ЦИК са представители на партии,съдът не е.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Дори този свинчок е по-симпатичен от онзи фашистки ром на възраждане

fallback