Снимка: БГНЕС
fallback

ДПС на председателя Делян Пеевски е подало електронна заявка до ЦИК за регистрация за изборите на 27 октомври. Това може да реши въпроса с регистрацията на партията, след като вчера хора на Делян Пеевски и хора на Ахмед Доган бяха завардили входовете на бившия партиен дом, където се помещава ЦИК, за да пазят ред.

Oще по темата

ЦИК започва да приема документите на партиите за участие в изборите в 9,30 часа днес. Младежи от двата лагера в движението са завардили входовете на ЦИК, за да може техните хора да се регистрират първи и така да си подсигурят участие на изборите. И двете страни обаче са на различно мнение кой е дошъл първи.

"ДПС–Ново начало вече е факт. В 00:05 на 02.09.2024 г. подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-во Народно събрание. Ние сме иновативни и модерни. Заедно сме в името на хората. Винаги ще бъдем до хората и ще работим за хората. Най-хубавото предстои!", съобщиха от пресцентъра на партията след полунощ.

Не е ясно как в ЦИК ще приемат заявлението, тъй като според официалната хронограма е посочено, че документите се приемат от 9,30 часа в сградата на Народното събрание, пл. "Княз Александър І" № 1. Не е посочена процедура за онлайн записване. Досега практиката е всички да се регистрират на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

шпек

преди 2 седмици

До Ahmed-Само бутнатците гласуват за дпс,умните турци не гласуват за мошенитци.

72

до 68

преди 2 седмици

До Анонимен.Така е.Като вероизповеданията.Един Господ,но около 1900 вероизповедания.

71

Мара

преди 2 седмици

Пак ще ни излъжат.Пак ще има НС,и те ще са вътре на евтиния бюфет с кюфтетата,а ние ще сме на таратор без краставици и мляко.Пак ще влязат.Едни и същи от 35г.,с малки промени.Борба за власт,влияние и пари.Другото са празни приказки.

fallback