Снимка: БГНЕС
fallback

Благодаря за доверието от страна на Министерския съвет да изпрати моята кандидатура като една от двете номинации за член на Европейската комисия от името на Република България. Това написа във фейсбук Екатерина Захариева от ГЕРБ по повод номинацията.

"Благодаря още веднъж на ГЕРБ и Бойко Борисов за номинацията ми.

Ще се радвам да коментирам темата в повече детайли след като бъдат спазени всички официални процедури и срокове на ЕК по номинациите.

Винаги съм изпълнявала задълженията си с професионализъм и при строго спазване на правилата и законите. Ще продължа да го правя и сега като кандидат, както и занапред във всяка моя бъдеща роля."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Ангелина

преди 2 седмици

PCP

51

Ангелина

преди 2 седмици

До Ангелина- КОМЕНТАР ПО ПОВОД НАПРАВЕНОТО ИЗТРИВАНЕ НА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРА МИ НАПИСАН ПОД НОМЕР 50НАРИЧА ГИ *** ,КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА СЪКРАТЕНО ,НЕ Е НИТО ОБИДНА ,НИТО НЕЦЕНЗУРНА ДУМА ,ЗА ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ НАПИСАНОТО ОТ МЕН С *** - *** Е "ПРОФЕСИОНАЛНИ КОРУМПИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ".

50

Ангелина

преди 2 седмици

Бойко Борисов е обграден само с "професионалистки" ,около себе си и същите ги нарича после в "приятелски" кръг ***, въпреки че те са толкова зависими и оплетени в неговите схеми и далавери и на престъпната му групировка ,която нарича партия ,че са готови да застанат ,като "щит" пред него ,за да го защитят. Първите ,които ще получат и справедливото наказание и ВЪЗМЕЗДИЕТО Е НЕГОВАТА ПРЕСТЪПНА ЗВЕРСКА ГРУПИРОВКА ОТ МОНТАНА И СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ .

fallback