fallback

Общ преглед
Активисти на ДПС и депутати, изключени от ПГ на движението, са пред сараите в кавартал "Бояна" в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган. Към тях се присъедини и бившият евродепутат и бивш водещ Николай Бареков.

"Доколкото аз знам, архивът на ДПС е изчезнал", каза Бареков и настоя да бъде допуснат до сараите.

"Има един човек, който има 2% доверие в обществото, МВР е негово, прокуратурата е негова, съдът е негов. В момента трябва да се реши един прост казус, как с 2% доверие, ще продължи да управлява държавата", попита Бареков.

Преди това Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Илхан Кючюк и други от приближените на Доган показаха договор за наем пред полицейските служители, които охраняват имота в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

185

Анонимен

преди 2 седмици

ТОВА ЛИ СА ПРОСЛОВУТИТЕ САРАИ С БАРБЕКЮТО НА ДОН ДОГАН ОТ 2008-2011 ГОДИНА??...ВЪРЖЕТЕ БАУ-БАУ БАРБАРЕКА ДА ДЖАФКА ПРЕД ТЯХ!!!...

184

Анонимен

преди 2 седмици

Доган милионер под наем ли живее? Няма ли пари за някоя панелка в люлин поне?

183

Анонимен

преди 2 седмици

В договора за наем пише, че Доган ще ползва само един апартамент и две стаи, докато собственикът не реши той са се изнесе. Собственикът реши, Доган да се изнесе и това трябва да стане. Ако е имало предупреждение в посочен в дотовора срок за изнасяне, наемателят трябва да напусне незабавно имота. Ако не е имало такова, а стои в договора, трябва да се даде срок, в който наематели да се изнесе. Собственикът има право незабавно да влезе в другите помещения, които не са дадени на Доган по договора.

fallback