fallback

Общ преглед
Съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в кв. „Бояна“, заяви председателят на ДПС Джевдет Чакъров. Той пристигна при събралите се поддръжници на почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал.

По думите му договорът е сключен между Ахмед Доган от една страна и от друга - с фирмата, която управлява имота.

Джевдет Чакъров посочи, че ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС, каза Чакъров и допълни, че се очаква както в София, така и пред имота в „Росенец“ да дойдат още симпатизанти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е повече от 40 тодини в българската политика и няма да го поместите, колкото и да ви се ще. Закрепил се е като пиявица, а Пеевски и е едно прядко лайненце с шкембе. Тресе се като украинско сало докато слиза по стълбите на народното събрание. Мястото му не е като народконците отдалече и не се показва, а туй чудо звезда някаква звездна.ен представител. Доган тегли

133

ИВАН

преди 2 седмици

ДОБРЕ, А ЗАЩО ОНЗИ ОПРЯ ПИСТОЛЕТ В ГЛАВАТА НА ДОГАН НА ОНАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ?

132

добре

преди 2 седмици

Има съд,да отиват да се разправят там.А този народ какво прави по улицата?Те какво искат,и кой ги докара?И защо искат да влязат вътре в къщата?каква работа имат вътре?Епохата Доган свърши.Търсете си работа,защото ще приберат и вашите милиони.

fallback