fallback

Новият министър на вътрешните работи Атанас Илков заяви в интервю за БНР, че не изключва смени на ръководни служители в системата на МВР.

Oще по темата

"Искам много прецизно да бъде правена всяка такава промяна. Ще се въздържам от прибързани смени на ръководители, без да съм сигурен, че те не са изпълнявали своите задължения ефективно и законосъобразно, така, че ще има, но те ще бъдат козметични, така, че да не създаваме допълнителен стрес в системата. Тя е достатъчно стресирана", каза още Илков.

Следващата седмица в МВР предстои национално съвещание.

По думите му, той е номиниран от премиера Главчев.

"Единствено той е разговарял с мен. В разговора ми беше направено това предложение, което аз приех на следващия ден, така, че това е единственият разговор, който е воден с мене", коментира новият вътрешен министър Атанас Илков по повод изразените от ПП-ДБ мнения да негови обвързаности с Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 седмици

както пеевски нареди, много прецизно, да не вземе да попадне някой човек на доган като при областните управители

18

ххАХАХАХАХА

преди 2 седмици

какви промеи?! трябва да организирате изборите, само. да гарантирате свобода и честност. системата била стресирана? това да не са хор на девици? гледат си работата 0т 9 до 5 и толкова, на автоуса без билет и на салата и ракия вкъщи.

17

Зозо

преди 2 седмици

До Да.... Прецизно значи всички от ППДБ вън :)))))))))))))))

fallback