Снимка: БГНЕС
fallback

В отговор на призива на служебния премиер Димитър Главчев, съпредседателят на ДПС Делян Пеевски  предлага на министър-председателя Димитър Главчев номинацията за български еврокомисар  народния представител от ПГ на ДПС Искра Михайлова - Копарова, съобщиха от партията.

Oще по темата

В мотивите на предложението се посочва, че г-жа Михайлова е авторитет с доказан евроатлантически профил, с дългогодишен опит както в Европейския парламент, така и  в изпълнителната и законодателната власт в България.

Във времена на настъпващ популизъм, тревожност и политическа нестабилност в Европа и света е необходимо България да бъде представлявана от политици с категоричната и ясна позиция на евроатлантици с категорични и евроатлантически ценности, каквито качества Искра Михайлова има и ще защитава в Европейската комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 3 седмици

ДА НАИСТИНА ИСКРА Е АВТОРИТЕТ СРЕД ПОМАЦИТЕ ОТ ВЕЛИНГРАДСКО

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Като какъв кукувицата Пеевски е смазал Доган?! ДПС е етническа партия, а възпитаникът на ЮЗУ Шиши е кукувица в турската партия. Да ходи при баба Ирена Кръстева! И друг път Доган да внимава откъде и какви избира за заместници - намагнитени, нагли, прости и неможещи един ЮФ на СУ да завършат!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Кой си ти бе Магнит аайде у затвороо

fallback