Снимка: БГНЕС
fallback

Генералното консулство на България в Солун е уведомено за инцидент с български граждани в Ханиоти. Към момента се очаква да бъде получена официална информация по случая от гръцките власти. Това съобщиха от МВнР по повод стрелбата между трима българи на полуостров Халкидики в Гърция.

Инцидентът е станал в петък вечер в известен бар в курорта Ханиоти. Единият е тежко ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, другият е ранен с нож, а третият е пребит.

Генералното ни консулство в Солун следи ситуацията и е в постоянен контакт с гръцките власти.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с Генералното ни консулство в Солун на телефон: +30 2310 829 210; +30 2310 869 510 Дежурен телефон в извънработно време: +30 2310 869 520. Или на e-mail: Consulate.Thessaloniki@mfa.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Нашите тарикати наред с най голямата тарикатка там К. слухтят какво е станало, защото Стоянов и Борисов умират от страх като им извадят номерата от телефонния указател на задържаното нарконпрасе с досие по голямо от библията по време на три прасета прокурори

9

Анонимен

преди 1 месец

Каква информация очаква мвнр, тия кондоми втора употреба само ги чакат тия убийци, за да ги пуснат отново по улиците да ви трепят вас и децата ви. Да умрат всички в мвр, мвнр и останалата човешка сганн дано.

8

Да ги експулсират

преди 1 месец

директно като ония двамата българи за САЩ да ги съдят там! Ама няма да стане, защото имат приятели (бандити, мутри итн.) по високите етажи! Дано гърците не се поддадат на такива провокация ама надали, защото властимащите са от един дол дренки (еднакво кисели). Разликата с нашите е, че гърците имат общество и то много по отдавна, докато засега в България се забелязват само наченъци на такова общество! Ако ги пратят на някакви острови без кораби, без транспорт ще е най-добре!

fallback