Снимка: БГНЕС
fallback

Държавният глава Румен Радев покани парламентарните групи за консултации във връзка с назначаването на служебно правителство. Консултациите започват утре в 17 часа, предаде БТА.

“Веднага след като назнача служебното правителство, ще издам и указ за изборите”, добави Радев.

Президентът заяви, че не участва в никакви конспирации и преврати.

“Ако някой си е правил сметката да отстрани Рая Назарян, явно е забравил, че основната дума за назначаването на премиер имам аз. Никога не бих легитимирал такова унизително нещо“, подчерта Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Алекс

преди 1 месец

Направо назначавай Главчев и сегашното правителство.Друг мераклия няма.Гарантирано от Мравояда.

10

анонимен

преди 1 месец

Тоя ни побърка от избори, как ще го изтърпим още 2 години?! За целия политически хаос е виновен Румен Радев! Историята ще го оцени подобаващо!

9

Глупавото ППДБ

преди 1 месец

Смешното е че станалия заговор е бил в телевизията на Славчо.Много жалка работа.После същия отрича.А дали да не е умишлено, да снима всичките там в своето студио и да ги изнудва ако почнат да го атакуват ако влезе в коалиция тоя път с Бойко и Пеевски.Хитър Слави.И Радев всякаш е подвел глупаците от ППДБ.Те са толкова глупави, че Денков се самоуби като отиде при Доган на някакви срещи.Откачена работа.Израел иска Доган аут, защото хората му са ислямисти и призовават за унищожение на Израел.

fallback