Снимка: БГНЕС
fallback

Поздравления за борбения дух и великолепната игра на Светлана Каменова! Тя намери смелост да се бие не само за победа в един смятан за обречен мач, но и за отстояването на нормалността и олимпийските принципи в спорта. Това написа в своя Facebook президентът Румен Радев по повод 1/4-финалния двубой на Каменова от турнира по бокс при дамите в категория до 57 кг. на Олимпийските игри в Париж.

Срещата в категория до 57 кг. бе присъдена на азиатския боксьор чрез единодушно съдийско решение, което по никакъв начин не съответстваше на това, което Светлана и Тин показаха на ринга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Гледах мача

преди 1 месец

И Светлана беше по-добрата, игра чисто и въпреки че онзи и нанесе силни удари, все пак е мъж, беше много по комбинативна. Първият рунд, а и втория бяха нейни, но ги подариха на д*ж е, н/4ъ р чето за да унижат жените, това е и целта, да се демонстрира унижение към жената. Гледах предишен мач, на тоя същия с една рускиня, тя го смаза и победи и реакцията и беше същата, разплака се от радост, но не го поздрави, защото ме му е там мястото. Повечето боксьорки ги презират тия два де, г,е, не, р,а та

37

Анонимен

преди 1 месец

И Радев задрънка празни клишета! Светлана не се била само за победа,ами за запазването на "нормалността и олимпийските принципи"! Само дето не става ясно как точни ги запази! Като се подложи на гнусната гавра да я отупат като брашнян чувал,като позволи да я вкарат в ролята на жалък спаринг партньор,или като глуповато осигури медала на траверса??? Срам за треньора,за *** и за държавата ни,които послушно си подвиха опашките и оставиха гаврата да се стовари върху боксьорките ни!!! ПОЗОР!!!

36

Гого

преди 1 месец

За всички, които се чудят какво е определението за жена, има един много лесен и единствен отговор. Жена е онази която те е родила..друг отговор какво е жена няма

fallback