Снимка: БГНЕС
fallback

Разговорите между “Има такъв народ” и “Възраждане” продължиха над два часа. След края на срещата Костадин Костадинов каза, че партията му няма да подкрепи тази на Слави Трифонов за реализиране на третия мандат.

Като мотив Костадинов каза, че “правителство ще бъде подкрепено от ДПС без Пеевски”.

“Ние още по време на кампанията казахме, че не можем да участваме в кабинет, в който участват представителите на ГЕРБ и ДПС. “Възраждане" не изменя на своите избиратели. Ние държим на думата си, имаме принципи", подчерта Костадинов.

Народният представител е категоричен, че бъдещето на България трябва да бъде определяно от политически формации, в които не участват представители на ГЕРБ и ДПС.

“Доказано е за последните вече повече от 15 години, че тези формации защитават статуквото в страната, което превърна България в една колониална псевдодържава, в която унищожават собственото си население с темпове, каквито не сме имали в историята дори когато сме били под турско и византийско робство – с по 100 хиляди души на година", каза Костадинов.

Той сподели, че държавата не е в криза, а в очистителен процес, в който се прави опит да се върне демокрацията в България, а това няма да стане с правителство, което използва представители, които са участвали в други такива режими назад във времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Малко за политика

преди 1 месец

Ако не говорим за принципи, това, което вършат от Възраждане като дойде ред за съставяне на правителство чудесно обслужва интересите на ГЕРБ. Ако те бяха дали подкрепа за това експерно правителство, щеше да има правителство с третият мандат. Те и ГЕРБ в комбинация с ДПС на Пеевски за пореден път провалят съставянето на правителство. А това съвсем устройва Бойко. Когото и да избере Радев за следващ служебен премиер от "домовата книга", все е човек на ГЕРБ. И така без избори властта е на Бойко.

102

Алекс

преди 1 месец

Принципите на Копейкин:1.Не поема отговорност и не участва в правителство.2.Коментари и гръмки изявления отстрани.3.Активно усвояване на държавната субсидия и строеж на разкошна къща на брега на морето.

101

Анонимен

преди 1 месец

В понеделник Хаджи Тошо Африкански да връща папката. не могат да съберат 121 гласа. Аре ЧАО!!!!

fallback