Снимка: БГНЕС
fallback

Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години. Просто смятам, че е намерил един компактен скут на Росенец да си пие мазно турско кафе. Той обича да минава по скутовете. Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира призива на Христо Иванов ПП-ДБ да работи с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган срещу него.

"Преди 4 години това е било бутафория, както се видя. Той е родствено обвързан с Ахмед Доган, всичко си дойде на местата. Също така скоро ще разберете и кой разцепи ДПС – това е Мистър Кеш", каза още Пеевски.

Според Пеевски "има ДПС на мистър Кеш, защото другите са пионки“ и „има ДПС на Пеевски“. „Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев“, каза той и подчерта: "Президентът е шефът и командва всички".

Пеевски съобщи, че вчера държавният глава се е опитал „през пионките си от ПП-ДБ“ да организира сваляне на председателя на парламента Рая Назарян.

„Мистър Кеш иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него, но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР, защото първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова ала-бала през нов министър на електронното управление и нов вътрешен министър, и също така тайната малка партийка на мистър Кеш – ще я видите, трябва да влезе в парламента да подготви удобно къде да седне като му свърши мандатът, защото той няма куража да излезе сега“, продължи Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

263

ЛошиЯт ВълкЪ

преди 1 месец

Най-накрая 240те ще си гласуват за тях сами никои вече невярва в тая политика омряла!!!Да не стане и по лошо да не се стигне до палежи гражданско неподчинение и публично линчуване на политически прасета!!!Търпелив до болка е БЪЛГАРИНА но като му кипне.....Пази Боже страшно става

262

ЛошиЯт ВълкЪ

преди 1 месец

Тоя кои ще го осветли наи накрая ?От каде само в софия има имоти з а150милиона лева?Защо трият всички публикувани неща за него ако имат доза истина в тях? Защо немога да пиша коментари почти никаде вече ако са срещу него или дпс или герб? Защо? Кога БЪЛГАРСКИЯ народ ще прогледне ? Кога медиите ще покажат истината? Кога ? Ше види ли БЪЛГАРСКИЯТ народ най-накрая някоя политическа *** в *** на затвора? Българският народ иска справедливост иска поне Румънската справедливост !!!

261

ДАНС

преди 1 месец

Всички маски да паднат, аз ще стигна до края" тогава изпрати документите на ДПС , които са взети от партийната сграда на бившите деребеи на ДПС които имат вразка с корупцията ? Покажи че си верен.ДАНС

fallback