Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че е удовлетворен от важните решения, които Народното събрание е приело днес, едно от които е свързано с приемането на еврото. Съобщението е от личната страница на Борисов във Фейсбук.

"Предложеното от ГЕРБ Решение за ускоряване и завършване на процеса по практическата подготовка за приемането на еврото в Република България, приемането на първо гласуване на Законите за въвеждане на еврото в Република България и Закона за кредитните институции показаха, че в политическата класа има мнозинство за наистина важните решения за обществото", пише още Борисов.

"Надявам се в очертаващата се предизборна кампания и в следващото Народно събрание да намираме мнозинства за приоритетите на хората", допълни Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

ПроСоТо

преди 1 месец

До ППпростото 62.....Виж какво,мой човек:-Бех та подминал,но си рекох :-"Защо па го подминавам?"..Та така :..АЗ и ОСТАНАЛИТЕ като мен-"Обикновени електорални единици" МОЖЕМ да бъдем каквито си искаме !...Това СЪЩЕСТВО,обаче,което се прави на "държавник,политик и управник" Е ДЛЪЖНО да бъде изрядно във всяко отношение !!..НЕ да се гевези,***,мръщи,заплашва,командери и ни нарича "лошматрял","***" и такива !!!!..Не разбираш,нали?

91

Анонимен

преди 1 месец

Байно,б.б.пенсия,Банкя,пълна изолация от политическия живот у нас,за да си починат българите от теб.Харчи си милиардите,не ме интересува до кога.

90

Анонимен

преди 1 месец

Драскачите под статиятаза Борисов съвсем са изплискали легена хахахахахаха верно ли в държавата ни има такива индивиди

fallback