Снимка: БГНЕС
fallback

“Има толкова належащи законопроекти и проблеми, а четири парламентарни групи искат парламентът да излезе във ваканция”, възмутено каза Тошко Йорданов от ИТН.

“Има проблеми с Шести блок на АЕЦ „Козлодуй“, което е сериозно предизвикателство. Има един куп други закони, които могат да бъдат приети или не от Народното събрание, но са належащи”.

В този ред на мисли Йорданов не вижда как някои от парламентарните групи искат парламента да се разпусне в началото на месеца. Той допълни, че ИТН и БСП са предложили НС да работи и през целия отпускарски месец август, “защото като дойде септември, и ако има избори и не се получи третият мандат, ще искат септември да излязат в предизборна кампания”.

Йорданов каза още, че в момента има НС, което от месец и половина не прави нищо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Уморени са

преди 1 месец

тоя Парламент работи от 45 дена - Вие Представяте ли, Ора които не са полагали Никакъв Труд в Живота си 45 дена да ги Държиш в Климатизирана Зала, с Удобни столове и перфетен Бюфет известен с кюфтаците си!

15

Ivza

преди 1 месец

Направете анкета и попитайте хората кои според тях са във вечна ваканция.щ

14

Анонимен

преди 1 месец

Жалки скаааапаняци от ИТН, вие си намерихте работа в последната седмица. Да привикате комисия за да разследва Ивелин Михайлов. А тази комисия даже привика наркомана Симон Милков дето заплашва с убийство по нета Брейка и вместо да е в ареста той дава изявления в комисията. Гледат да се хванат за нещо, но не могат да го уловят защото е изряден. Скааапаняци със скааапаняци!

fallback