Снимка: БГНЕС
fallback

Пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че демокрацията трябва да се върне към корените си, а именно първите три партии, излъчили мнозинство да управляват.

“Отнасям се с уважение към всички останали, но няма как с 18–20 депутати да искаш да управляваш 240”, каза още Борисов.

За бушуващият скандал между президент и МВнР Борисов каза, че не вижда нищо лошо в конфронтацията и определи ситуацията като “институционален спор“.

“Господин Ненчев е бил мой военен министър. След като е бил такъв 4 години – то кандидатурата му е добра“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Изглежда, че

преди 1 месец

феновете на Баце не са от 80%-те, а са даже повече от 100%-ни, което по себе си е оксиморон (нещо не съществуващи, като дървен камък). Балканска статистика!

58

Реалист

преди 1 месец

Баце пак се дъни. Това,че Ненчев е бил най-некадърния Министър на Отбраната не значи,че ще бъде добър посланик в Украйна.Той нито има необходимия ценз за тази длъжност, нито може да раздели на две магарета сламата...

57

Наглец

преди 1 месец

Повече от четвърт век Асфалт паша така се е разпасал, че нито от съд, нито от прокуратура се плаши.Единствено само от мисълта за Йоца Амстердама му се свива корема и ми засяда буца на гърлото, поради което казват, че е разположил снайперисти в близост до магнолията в Банкя.Дано скоро настъпи дългоочаквания за милиони българи ден за тридневни национални празненства.

fallback