Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на парламента Рая Назарян свиква извънреден председателски съвет за мерките във връзка с пожарите у нас и действията на изпълнителната власт и компенсациите. Това съобщи при подновяването на заседанието след почивката председателстващият Йордан Цонев.

Самото заседание с решение на депутатите беше удължено до края на изслушването на служебния образователен министър Галин Цоков.

По-рано днес парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС внесе в парламента проект на решение за осигуряването на средства от бюджета за подпомагане на пострадалите от пожарите хора.

Сутринта председателски съвет с ресорните министри поиска и председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Реалист

преди 1 месец

Борисов докара тази в нс от н-ското кафене и я курдиса на най високия стол в държавата.Днес арменката която вече е в "облаците",свиква председателски съвет в нс.,във връзка с многото пожари у нас.Деса Роса,Рая,това са фльорците назначени от един субект.С тези трите заели все важни постове,България трябва да цъфти и върже.

36

Абе наборке

преди 1 месец

Не се занимавай с глупости ами ела да си поиграем на парламентарен контрол в кривата

35

Анонимен

преди 1 месец

НАРАЗЯН, КАКВИ СА ТЕЗИ ВИЦОВЕ??? ТАМЪН ГИ "ПОДПОМОГНАХТЕ" ЗА НАВОДНЕНИЯТА, ТА СЕГА ЩЕ ГИ "ПОДПОМОГНЕТЕ" ЗА ПОЖАРИТЕ???!!!!!!...

fallback