Снимка: БГНЕС

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов също коментира случващото се в ДПС и каза, че новото начало е изяло старото. “Първият ред на движението липсва”, допълни още депутатът.

Костадинов обясни, че се занимаваме с трусовете в една “етнополитическа мафиотска организирана престъпна група. “За това говорим от месеци и то се случва”, добави лидерът на “Възраждане”.

Костадинов допълни, че вместо да се занимаваме с ДПС, в момента има по-важни неща, едно от които е, че вчера е направен исторически пробив в международното присъствие на българските политически партии. “Вчера в Брюксел беше учредена нова парламентарна група", каза още Костадинов.

"Това се случва, докато ние се занимаваме с трусовете в една етно-политическа, мафиотска, престъпна група, допълни той ", заяви той.

Каза, че за новата парламентарна група работят един месец. Нейното име е "Европа на суверенните нации" и обединява 25 депутати от 8 държави.

Уточни, че "Възраждане" е втора политическа сила след "Алтернатива за Германия". Говорител на групата ще бъде Петър Волгин, а заместник-председател Станислав Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase