Снимка: БГНЕС
fallback

"Това е наистина най-важното решение, което се взе през последните 35 години в България и вярвам, че след него България ще тръгне нагоре. Може да станем космическа сила, междугалактическа и всякакви други неща, които могат да се случат", това каза Ивелин Михайлов от "Величие" по повод сформираната днес в Народното събрание, който има за дзелб следва да установи всички факти и обстоятелства относно наличие на извършени престъпления от страна на Ивелин Михайлов и свързани с него физически и юридически лица и изградения комплекс "Исторически парк".

Идеологът на Величие заяви още: Уникално решение от страна на две партии, които се радвам, че най-накрая намериха съмишлие. По-скоро три - американският агент полк. Николай Марков, бореца за свобода и излизане от НАТО г-н Костадин Костадинов и обратно хората, които са изцяло на евроатлантическа позиция, "Продължаваме промяната".

"Виждаме, че може партии, които са на изцяло различни позиции да бъдат обединени от нещо и това е Историческия парк и партия "Величие". Радваме се, че постигаме обединителният ефект в България", добави Михайлов в Благоевград.

На въпрос, свързан с това дали се притеснява, че ще бъде проверяван не само от ДАНС, МВР и НАП , но и от парламентарна комисия, той отговори, че всъщност за него това е гордост.

"Всяко нещо, което е неудобно на властта, показва, че е нещо правилно. Как да ме притеснява? Аз се гордея. Рано или късно и аз, и вие ще си заминем от този свят, въпросът е да живеем достойно и да правим нещата, в които вярваме. Щом едни хора, които аз смятам за престъпници ме проверяват и казват, че аз съм нещо противоположно на тях, то това е гордост", отбеляза Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай Иво!

62

Анонимен

преди 1 месец

Дано да яде паламарката сектанта мръсен

61

Zapi

преди 1 месец

А правата на Ивелин кой ги защитава? Толкова спрени сметки, черна реклама, за туристически обект? Целият този тормоз, кой ще отговаря. Той спокойно може да осъди държавата още утре, по няколко точки...

fallback