Снимка: БГНЕС
fallback

ДПС на Делян Пеевски пусна алтернативен сайт, след като по-рано днес старият сайт мина на страната на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган.

Новият сайт се казва https://dpsbg.eu/. В него е включена информация за последните медийни изяви на единия от председателите на Движението Делян Пеевски.

Тази сутрин стана ясно, че старият сайт https://www.dps.bg/ се намира под контрола на привържениците на почетния председател. На централно място фигурираше неговото писмо от вчера, в което той иска оставката на Пеевски и още петима ключови функционери на Движението, които Доган смята за отговорни за настоящата ситуация. Също така в раздела за председател липсваше всякаква информация и даваше грешка и че страницата не съществува.

В сайта, който е пуснат от Пеевски, има раздел слова на почетния председател, като последното от тях е 3 януари 2024 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

Новото начало.

преди 1 месец

ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

178

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДО

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

177

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ!Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

fallback