Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският градски съд заличи Корнелия Нинова като председател на БСП и лице, което представлява партията и на нейно място записа Атанас Зафиров, но само като изпълняващ функциите на председател.

Съдът е отхвърлил искането Зафиров да бъде вписан за нов председател до избор на титуляр от конгреса на социалистите. Според магистратите, на такова вписване подлежи единствено председателят, избран по правилата на Устава на БСП, информира БНР.

Решението не е окончателно и може да се обжалва или протестира пред Върховния касационен съд в 7-дневен срок от съобщаването му на страните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 месеца

до 8, и това ще стане, на следващите избори няма да е водач на листа в няколко района, че все някъде да я изберат, може изобщо да не е включена в никоя листа, защото има вече два мандата, но тя си направи бъдещата пенсия почти депутатска заплата - около 4000 лева, така че си осигури старините

15

Пунта Мара

преди 2 месеца

Айде да събираме пари и да я пратим с ракета на Марс.Тав гнусна твар ще продължи да зловредства.А после ще съберем пари и за дебелунгера Пеефскии за там,след като го обрежем нечестивеца,обаче обрязване до корен.А накрая може би трябва да изпратим към космоса и цялото това народно събрание....да се Възвиси.Завинаги!!!

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Честит ви гуцанов ,тои е социалист колкото аз съм космонавт .....

fallback