Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Съпредседателят на „Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков заяви, че няма да преговарят за правителство с „Възраждане". Това написа той в официалния си фейсбук профил.

Oще по темата
"Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане"! Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се заблуждават хората. В 50-ото Народно събрание има две потенциални мнозинства: 1: ГЕРБ и ДПС. 2: „Възраждане", БСП, „Величие", ИТН. Нека да е ясно, ПП-ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това", допълни той.

"Вчера ясно казах, че в този парламент всички партии, които говорят, че са антикорупционни на думи, нека първо го покажат на дела като подкрепят закона за съдебната власт, закона за личния фалит и закона за защита на корупционни сигнали, които ще вкараме.

Така няма да сме изгубили историческо време и ще сме продължили реформите в България, дори когато в този парламент правителство не е възможно", написа Кирил Петков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анонимен

преди 2 месеца

С тая постоянна усмивка психото е твое

92

Кьорави ли сте

преди 2 месеца

Явно българските медии, просмукани от влиянието на мафията, имат за цел да изтрият ППДБ като спекулират с подобни твърдения. По твърдение на вече поне 10 представителя на ППДБ, преговори с контингента на клиниката от Карлуково не са имали. Копейкин и Сие хвърлят подобни твърдения във въздуха за да настроят електората срещу ППДБ. На Копейкин много му се става първа политическа сила на следващите избори. ДПС се избиха, ГЕРБ разочароваха хората и ППДБ ако ги няма ще ви ръководи Копейкин.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Българинът си умира да съчинява и пласира най- различни теории на конспирацията. Това го кара да де се чувства значим сред съседите от панелният блок, приятелите от квартална кръчма и най- вече във виртуалното пространство. ППДБ не са създадени нито от Борисов, нито от Доган. ППДБ са едни честни и наивни хора, без чувство за самосъхранение. Не им се е налагало да се самосъхраняват защото десетилетия са живели на място където не е нужно да си пазиш гърба на всяка крачка, както в България.

fallback